Patirtis
Lietuva
Aplinkosauga, socialinė atsakomybė ir valdysena (ASV)
Nekilnojamojo turto ir statybos teisė
6 vasario, 2017

TRINITI rengė Švenčionių, Švenčionėlių ir Pabradės miestų gatvių apšvietimo tinklų renovacijos ir plėtros projektą

2016 m. TRINITI  teisininkai kartu su partneriais (finansų konsultantais ir inžinieriais) parengė Švenčionių, Švenčionėlių ir Pabradės miestų gatvių apšvietimo tinklų renovacijos ir plėtros investicinį projektą bei partnerystės klausimyną.

TRINITI teisininkai atstovavo Švenčionių rajono savivaldybę santykiuose su Centrine projektų valdymo agentūra gaunant teigiamą agentūros  nuomonę dėl parengtų viešosios bei privačios partnerystės projekto dokumentų atitikimo metodiniams reikalavimams. Kartu su projekto komandos nariais (finansų konsultantais bei inžinieriais) jie parengė privataus subjekto atrankos viešojo ir privačiojo sektorių partnerystės projekto įgyvendinimui sąlygų projektą.

Švenčionių rajono savivaldybė yra viena pirmųjų Lietuvos savivaldybių, priėmusių sprendimą modernizuoti savo miestų gatvių apšvietimo sistemas. Savivaldybė nutarė modernizuoti gatvių apšvietimo sistemas trijuose Švenčionių savivaldybės regiono miestuose – Švenčionyse, Švenčionėliuose ir Pabradėje. Projekto apytikslė vertė – 1 milijonas eurų.